By Bakker is een sfeervolle en warme modezaak waarbij service, het feel-good-gevoel en oprechte aandacht centraal staan. Uiteraard vind je in de winkel een trendy collectie met fijne merken. Maar we weten ook hoe we winkelen zo comfortabel mogelijk kunnen maken voor je. Een oprecht gesprek, eerlijk advies en een heerlijke kop koffie met op zaterdag wat lekkers erbij, voor jou maar ook voor je wachtende man of vriendin. 


Goed gevoel

By Bakker is opgericht door Marielle Bakker. Toen ze 15 was wilde ze al een winkel beginnen. Niet per se een modezaak; haar drijfveer was vooral om mensen te helpen en ze een goed gevoel te geven. Dat kreeg jaren later vorm in een damesmodezaak.  In 2014 startte zij met haar winkel in Renkum. Drie jaar later verhuisde zij naar het nieuwe pand in hartje Ede.


Missie

Mariëlle is bezig met een missie. ,,Ik vind het belangrijk dat vrouwen 100% zichzelf kunnen zijn en voelen. Welke maat, leeftijd of smaak je ook hebt, kleding is een manier om jezelf uit te drukken en te laten zien wie je bent. Met leuke kleding voel je je goed en heb je het gevoel dat je de hele wereld aan kan. Dát zien gebeuren bij vrouwen geeft mij energie en de drive om dit te doen”.


Mode-advies 

Voor gedegen mode-advies kun je zeker bij By Bakker terecht. Het team, dat bestaat uit Marielle, Nian, Lidy en Mariska kan je helpen bij al je stijlvragen. Of het nu gaat om kleuren of pasvormen, je krijgt altijd goed en eerlijk advies. De By Bakker collectie is ontzettend veelzijdig voor de vrouw; van klassiek tot modern en van mooie prints tot goede basics. Altijd in de beste kwaliteit. 


Workshops

Daarnaast worden er regelmatig workshops, events en andere leuke activiteiten georganiseerd voor klanten van By Bakker. Waar worden vrouwen blij van? Daar is het team constant mee bezig. Niet alleen wanneer vrouwen met een grote glimlach de deur uit gaan zijn wij tevreden. Maar ook wanneer zij weken later nog steeds kunnen terugdenken aan een fijn winkelbezoek. Dan weten wij dat we ons werk goed hebben gedaan! 


Wat onze klanten zeggen

Een van de vaste klanten deelt graag haar ervaringen over By Bakker: ,,Ik kom hier al sinds de opening. By Bakker heeft mooie kleding. Bovendien kun je mooie combinaties maken. Mijn ervaring is dat de kwaliteit van de kleding goed blijft. Als er wat is, kun je altijd bij Mariëlle en haar team terecht. Naar mijn mening is er weinig aanbod voor 50 plus vrouwen in Ede. Daarom ben ik zo blij met deze zaak. De prijs-kwaliteitverhouding is prima. Verder is het fijn dat partners aan de tafel kunnen wachten en een goed kop koffie kunnen drinken. Ik vind deze modezaak een aanwinst voor het centrum.”


Volg ons en kom langs!

Volg By Bakker via Facebook, Instagram of YouTube zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van leuk nieuws, inspiratie en de collectie. 


Je bent van harte welkom om onze winkel in Ede te bezoeken. Je vindt onze winkel aan de Grotestraat 12 in Ede. Tot snel!