Lijst van producten op merk HV society

Fashionable, helemaal van het seizoen, klassiek en geïnspireerd op de polo lifestyle.  Elk seizoen krijgt de collectie van HV Society een nieuwe look waarin de klassieke polo opnieuw wordt uitgevonden. De collecties leunen sterk tegen de preppy marine look aan, maar hebben vooral ook een eigen look. Waar onder de naam HV Polo vroeger alleen kleding gebaseerd op ruitersport werd ontworpen worden onder HV Society een breed scala aan kledingstukken uitgebracht. Denk aan stijlvolle jassen, fijne vesten en trendy blouses. 

Sportief casual 

De kleding van HV Society is sportief casual te dragen. Details geven een speelse twist, maar de overall look blijft modern en stijlvol. Het merk verwerkt klassieke dessins op een hedendaagse manier en past kleur toe op een uitgebalanceerde manier. Dit maakt het merk geliefd onder zowel het team als de gasten van By Bakker. 

HV Society bij By Bakker

HV Society is een van de merken van By Bakker waarvoor mensen echt naar de winkel komen. Waar dat ‘m in zit? Vooral in de typische details. Denk aan gewatteerde blazers of bodywarmers 

met uitgesproken metalen knopen, het iconische logo van HV Society op borsthoogte maar ook epauletten op de schouders en contrasterende strepen. In elke collectie worden deze details opnieuw verwerkt. Bij HV Society weten we waar we aan toe zijn, maar worden we ook nog steeds verrast met de collectie. 

De perfecte look

De perfecte look laat je stralen. En als jij straalt kun je de wereld aan. Bij By Bakker willen we juist daar een steentje aan bijdragen. Je zo goed mogelijk helpen bij het vinden van de juiste items en het maken van combinaties waarin JIJ gaat stralen. Voor ons is het een goede dag als jij met een glimlach op je gezicht onze (web)winkel hebt verlaten en we je hebben kunnen inspireren.    

Er zijn 82 producten.

Item 1-20 van 82 in totaal item(s)