Blog navigation

Latest posts

 • Herkenbare klassiekers in een vernieuwd jasje: contrast is het modewoord
  Herkenbare klassiekers in een vernieuwd jasje: contrast is het modewoord
  21 Views

  Zoals je van ons gewend bent hebben we voor komend seizoen een mooie collectie samengesteld. Deze collectie staat in het teken van herkenbare klassiekers in een vernieuwend jasje. Contrast is het modewoord; traditionele outdoor mengt met folklore stukken. Clashing colours en grafische details, waarbij de inspiratie wordt gehaald uit de streetwear en sportinvloeden van de jaren 90. Midi tot maxi jurken, korte jasjes van (vegan)leer, suedine en/of corduroy gaan we de komende tijd steeds meer...

  Lees verder
 • Wij vieren onze eigen Heideweek
  Wij vieren onze eigen Heideweek
  85 Views

  De prachtige heidevlaktes in de omgeving van Ede staan nu in bloei! Dat is elk jaar reden voor feest: de welbekende Heideweek. Tijdens deze week worden er verschillende festiviteiten georganiseerd in en rondom Ede.

  Lees verder
 • Helga: “Lieve verkoopsters en een fantastische service”
  Helga: “Lieve verkoopsters en een fantastische service”
  74 Views

  Ruim een half jaar geleden kwam Helga voor het eerst bij By Bakker. Ze kwam niet vaak in het centrum, maar wilde op dat moment toch graag iets leuks kopen om te dragen. Bij toeval stapte ze binnen bij By Bakker. “Ik werd meteen hartelijk ontvangen, dat vond ik heel fijn” vertelt Helga. 

  Lees verder
 • Mooie, nieuwe zomerse toppers!
  Mooie, nieuwe zomerse toppers!
  161 Views

  Yes, we krijgen weer nieuwe items binnen! Dit keer mooie items van zowel Angelle Milan als van Olsen. Laatstgenoemde merk voeren we al langer. We zijn he-le-maal gek op dit merk omdat zij ontzettend fijne pasvormen hebben en kwalitatief goede stoffen uitkiezen. Daardoor zit het gewoon heel lekker (zeker met warm weer!) en biedt het altijd garantie voor een stijlvolle look! In deze blog geven we je een sfeerimpressie van beide merken. 

  Lees verder
 • Stapel je korting en bespaar voor andere leuke dingen
  Stapel je korting en bespaar voor andere leuke dingen
  145 Views

  Als je een blik in onze winkel werpt dan zal je het meteen opvallen aan hoeveel hangers rode kralen hangen. En zoals je waarschijnlijk al weet betekenen rode kralen korting! In dit geval veel hoge stapelkortingen, die oplopen tot 50%. En dan niet korting op een paar geselecteerde items, maar op een groot deel van de collectie. We hebben namelijk weer nieuwe items toegevoegd aan de sale!

  Lees verder
 • Klant aan het woord: Wat een geweldige dag heb ik vandaag gehad!
  Klant aan het woord: Wat een geweldige dag heb ik vandaag gehad!
  176 Views

  Om onze klanten een prettige en veilige winkelervaring aan te bieden hebben we de Personal Shopping Experience in het leven geroepen. Een uur lang heb je de winkel en één van onze mode adviseuses voor jezelf en kun je in alle rust passen. In deze blog deelt een klant haar ervaring.

  Lees verder
 • Luchtig linnen, zachte geeltinten en urban safari
  Luchtig linnen, zachte geeltinten en urban safari
  193 Views

  Het voorjaar dient zich steeds meer aan. Het wordt langzaamaan warmer. De winteritems kunnen écht opgeborgen worden. Het is tijd om te bepalen wat je deze zomer wilt aantrekken.

  Lees verder
 • Een bijzonder telefoongesprek...
  Een bijzonder telefoongesprek...
  608 Views

  Op sommige dagen neemt het begrip service een andere vorm aan. Onlangs was het zo’n dag. Klanten met een hoog waardecheque-tegoed werden persoonlijk door Marielle gebeld om een Personal Shopping Experience in te plannen.

  Lees verder
 • Stoer, zomers en een tikkeltje klassiek
  Stoer, zomers en een tikkeltje klassiek
  660 Views

  Mooi uitgewerkte prints met veel combinatiemogelijkheden; dat zien we terug in de nieuwe items van Poools. In onze vorige blog lieten we een ander gedeelte van het Pooolspakket zien; stijlvol neon. In deze blog laten we de zomerse items zien. 

  Lees verder
 • Klant aan het woord: geen miskopen meer door goede service
  Klant aan het woord: geen miskopen meer door goede service
  350 Views

  Tijdens het shoppen liep Andrea op een dag het oude filiaal van By Bakker in Renkum binnen. De manier waarop ze werd geholpen en geadviseerd beviel haar zo goed dat ze bleef terugkomen. Toen By Bakker het filiaal in Renkum verruilde voor die in Ede vond ze dat in eerste instantie heel erg jammer. “Inmiddels ben ik echter ook een vaste klant in Ede geworden. Even naar binnen lopen gaat niet meer, ik moet mijn bezoek aan By Bakker even plannen. Maar dat heb ik er zeker voor over!” licht ze...

  Lees verder
 • Nieuw binnen: Sportief, classy en gebalanceerd contrastrijk
  Nieuw binnen: Sportief, classy en gebalanceerd contrastrijk
  538 Views

  In onze vorige blog lieten we meer zien van de nieuwe items die we binnen hebben gekregen van Another Woman en Poools. Daarin zag je mooie neon kleuren en mooi uitgewerkte dierenprints. In deze blog laten we zien wat we van HV Society en Olsen in de winkel mogen hangen! 

  Lees verder
 • Personal Shopping Experience van By Bakker in de media
  Personal Shopping Experience van By Bakker in de media
  135 Views

  Zowel Indebuurt Ede als Modevakblad Textilia heeft de personal shopping experience van By Bakker uitgelicht! Hieronder vind je (een link naar) de artikelen.

  Lees verder
Showing 1 to 12 of 26 (3 Pages)