Blog navigation

Latest posts

 • Klant aan het woord: Wat een geweldige dag heb ik vandaag gehad!
  Klant aan het woord: Wat een geweldige dag heb ik vandaag gehad!
  12 Views

  Om onze klanten een prettige en veilige winkelervaring aan te bieden hebben we de Personal Shopping Experience in het leven geroepen. Een uur lang heb je de winkel en één van onze mode adviseuses voor jezelf en kun je in alle rust passen. In deze blog deelt een klant haar ervaring.

  Lees verder
 • Luchtig linnen, zachte geeltinten en urban safari
  Luchtig linnen, zachte geeltinten en urban safari
  53 Views

  Het voorjaar dient zich steeds meer aan. Het wordt langzaamaan warmer. De winteritems kunnen écht opgeborgen worden. Het is tijd om te bepalen wat je deze zomer wilt aantrekken.

  Lees verder
 • Een bijzonder telefoongesprek...
  Een bijzonder telefoongesprek...
  455 Views

  Op sommige dagen neemt het begrip service een andere vorm aan. Onlangs was het zo’n dag. Klanten met een hoog waardecheque-tegoed werden persoonlijk door Marielle gebeld om een Personal Shopping Experience in te plannen.

  Lees verder
 • Stoer, zomers en een tikkeltje klassiek
  Stoer, zomers en een tikkeltje klassiek
  543 Views

  Mooi uitgewerkte prints met veel combinatiemogelijkheden; dat zien we terug in de nieuwe items van Poools. In onze vorige blog lieten we een ander gedeelte van het Pooolspakket zien; stijlvol neon. In deze blog laten we de zomerse items zien. 

  Lees verder
 • Klant aan het woord: geen miskopen meer door goede service
  Klant aan het woord: geen miskopen meer door goede service
  243 Views

  Tijdens het shoppen liep Andrea op een dag het oude filiaal van By Bakker in Renkum binnen. De manier waarop ze werd geholpen en geadviseerd beviel haar zo goed dat ze bleef terugkomen. Toen By Bakker het filiaal in Renkum verruilde voor die in Ede vond ze dat in eerste instantie heel erg jammer. “Inmiddels ben ik echter ook een vaste klant in Ede geworden. Even naar binnen lopen gaat niet meer, ik moet mijn bezoek aan By Bakker even plannen. Maar dat heb ik er zeker voor over!” licht ze...

  Lees verder
 • Nieuw binnen: Sportief, classy en gebalanceerd contrastrijk
  Nieuw binnen: Sportief, classy en gebalanceerd contrastrijk
  422 Views

  In onze vorige blog lieten we meer zien van de nieuwe items die we binnen hebben gekregen van Another Woman en Poools. Daarin zag je mooie neon kleuren en mooi uitgewerkte dierenprints. In deze blog laten we zien wat we van HV Society en Olsen in de winkel mogen hangen! 

  Lees verder
 • Personal Shopping Experience van By Bakker in de media
  Personal Shopping Experience van By Bakker in de media
  70 Views

  Zowel Indebuurt Ede als Modevakblad Textilia heeft de personal shopping experience van By Bakker uitgelicht! Hieronder vind je (een link naar) de artikelen.

  Lees verder
 • Drijvende kracht achter het team
  Drijvende kracht achter het team
  225 Views

  Voor klanten is Mariska een minder bekend gezicht. Toch is Mariska voor By Bakker een drijvende kracht. Zij ondersteunt Marielle en haar team, zodat zij zich kunnen focussen op klanten. Of het nu gaat om schoonmaken of koffie maken voor klanten, Mariska ziet waar hulp nodig is en springt in. 

  Lees verder
 • “Kleding moet leuk en makkelijk zijn”
  “Kleding moet leuk en makkelijk zijn”
  165 Views

  Iris de Haan is de nieuwste aanwinst van By Bakker. Al vanaf haar twintigste werkt ze in de modebranche. Ze deed de MDGO opleiding omdat ze mode en etaleren heel interessant vond. Tijdens de opleiding liep ze stage bij een damesmodezaak. Dat ging zo goed dat ze na haar studie direct aan de slag kon als verkoopster. 

  Lees verder
 • Coronavirus? Personal shopping experience bij By Bakker!
  Coronavirus? Personal shopping experience bij By Bakker!
  512 Views

  De maatregelen rondom het coronavirus zijn talrijk. Grote evenementen worden afgelast en handhygiëne is van groot belang. Ook bij By Bakker zijn we genoodzaakt om extra maatregelen te nemen. Daarom hebben we aangepaste openingstijden én kun je een Personal Shopping sessie boeken.

  Lees verder
 • De nieuwe collectie bij By Bakker: Stijlvol, sportief en speels
  De nieuwe collectie bij By Bakker: Stijlvol, sportief en speels
  56 Views

  Elke keer als we weer iets van de nieuwe collectie binnen krijgen, kunnen we niet wachten om het uit te pakken. Het heeft iets speciaals en verfrissends om de komende trends, modellen en stoffen te kunnen zien en voelen. De trends van komend seizoen zijn weer te zien onze etalage en in ons winkelbeeld. In deze blog laten we zien wat we hebben! 

  Lees verder
 • Special days @ By Bakker
  Special days @ By Bakker
  109 Views

  We vinden het leuk om wat speciaals te doen. Daarom organiseren we ‘Special Days’ bij By Bakker. Op deze dagen doen we iets extra’s. Je kunt prijzen winnen, uitgebreid stijladvies krijgen of meer te weten komen over één van de fijne merken die we bij By Bakker in de collectie hebben. De volgende Special Days staan al gepland!

  Lees verder
Showing 1 to 12 of 21 (2 Pages)