Blog navigation

Blogs

 • Wauw... De workshopavond was een groot succes!
  Wauw... De workshopavond was een groot succes!
  293 Views

  We hadden een grote groep van bijna 40 dames die heerlijk voor zichzelf aan de slag zijn gegaan met verschillende workshops & natuurlijk even lekker shoppen.

  Lees verder
 • Astrid: “Ik geniet ervan wanneer klanten stralend in de spiegel kijken”
  Astrid: “Ik geniet ervan wanneer klanten stralend in de spiegel kijken”
  450 Views

  Voordat Astrid neerstreek bij By Bakker heeft ze gewerkt in de reiswereld, bij een bank, in de zorg en bij een gemeente. Elke keer leerde ze veel, maar miste ze ook iets. “Ik heb altijd erg van mode gehouden. “Daar kan ik bij By Bakker eindelijk iets mee doen” zegt de Edense Astrid (46) opgetogen. 

  Lees verder
 • Besteed je waardecheque in de winkel of online!
  Besteed je waardecheque in de winkel of online!
  349 Views

  De waardecheques zijn weer verstuurd! Onze vaste klanten hebben een kaart of e-mail ontvangen met met het tegoed en de persoonlijke kortingscode. Deze code kan gebruikt worden om het tegoed online te besteden. Zo kun je zelf kiezen hoe jouw tegoed besteed: online via de webshop of in de winkel. 

  Lees verder
 • Brigitte: Voor elke vrouw heeft By Bakker wel iets passends
  Brigitte: Voor elke vrouw heeft By Bakker wel iets passends
  656 Views

  Brigitte en Mariëlle kennen elkaar via de winkel. Toen By Bakker zich vestigde in Ede kwam Brigitte een keer kijken. Sindsdien is By Bakker uitgegroeid tot de vaste shopplek voor Brigitte en haar moeder. “Als ik een keer alleen naar By Bakker ga en mijn moeder hoort ervan zegt ze steevast ‘moest ik niet mee?’. 

  Lees verder
 • Kledingtips bij warm weer
  Kledingtips bij warm weer
  558 Views

  Het weer nodigt steeds meer uit om naar je voorjaars- en zomergarderobe te bewegen. En daar worden we natuurlijk helemaal vrolijk van! Nu de nieuwe collectie grotendeels binnen is, genieten we van de prachtige kleuren en prints die in de winkel hangen. We krijgen regelmatig de vraag welke stoffen fijn zijn om te dragen tijdens het voorjaar en in de zomer. Daarom dachten we: daar schrijven we een blog over! 

  Lees verder
 • Hoe wolpluis tegen te gaan
  Hoe wolpluis tegen te gaan
  727 Views

  Iedereen kent het probleem wel: wolpilt. In je favoriete wollen trui zie je er na een tijd dragen uit als een pluizige paardenbloem. De oplossing? Dat zijn er meerdere, waaronder af en toe scheren. En dan bedoelen we dus het kledingstuk zelf, niet je benen... ;-)

  Lees verder
 • Lisa: “Klanten helpen op een manier die zij fijn vinden”
  Lisa: “Klanten helpen op een manier die zij fijn vinden”
  491 Views

  Nieuw teamlid Lisa zei altijd al “Als Mariëlle ooit een plekje vrij heeft in haar team, dan wil ik daar werken!”. En zo kwam Lisa bij het By Bakker team. “Ik heb eerder bij Hunkemoller gewerkt. Hoewel dat een keten is, was het contact met klanten heel nauw. “Als je bh’s en andere onderkleding verkoopt hebben mensen je echt nodig. Het contact was heel persoonlijk en dat vond ik heel gaaf. Juist dan kun je mensen echt goed helpen” vertelt Lisa daarover. “Persoonlijk contact met de klanten staat...

  Lees verder
 • “We blijven trouw aan onze belofte”
  “We blijven trouw aan onze belofte”
  577 Views

  Innovatief en creatief zijn woorden die Mariëlle altijd al hebben getypeerd, maar in het afgelopen jaar kwamen deze kwaliteiten extra van pas. “We hebben kleding thuisbezorgd, een ‘pastas’ gemaakt (een tas met kledingsuggesties die gepast kunnen worden, geen Italiaanse deegwaren), persoonlijke video’s opgenomen en personal shopping experiences op touw gezet” blikt Mariëlle terug. “Bij By Bakker doen we ons best om onze klanten in de watten te leggen. Die belofte houdt natuurlijk niet op omdat...

  Lees verder
 • “Klanten moeten op ons kunnen vertrouwen voor oprecht stijladvies”
  “Klanten moeten op ons kunnen vertrouwen voor oprecht stijladvies”
  617 Views
  1 Comment
  (4.0)

  Een nieuw gezicht bij By Bakker is storemanager Miranda. Sinds september versterkt de Barneveldse, bij wie liefde voor mode en kleding heel diep zit, het By Bakker team. Na 9 jaar twee Shoeby filialen en een herenmodezaak te hebben gerund is zij bij ons neergestreken.

  Lees verder
 • Uitnodiging: Let's go wild
  Uitnodiging: Let's go wild
  362 Views

  Gezellig 's avonds shoppen onder het genot van een heerlijke wildproeverij.

  Lees verder
 • “Weer genieten van contact met klanten”
  “Weer genieten van contact met klanten”
  619 Views

  Een verademing, zo ziet Joyce de afgelopen periode, nu ze de klanten weer ‘gewoon’ mag ontvangen bij By Bakker. “We mogen mensen weer écht helpen. Dat zit ‘m vaak in de kleine dingen. Dat we items kunnen afspelden om de juiste lengte van een broek te markeren. Of dat we een jasje of vestje goed kunnen helpen aantrekken”. 

  Lees verder
 • "We willen met onze collectie een breed publiek aanspreken als het gaat om leeftijd"
  "We willen met onze collectie een breed publiek aanspreken als het gaat om leeftijd"
  337 Views

  Iris is alweer ruim 2 jaar onderdeel van het team van By Bakker. Een paar maanden nadat ze startte, begon de lockdown. Inmiddels kunnen we onze klanten weer als vanouds ontvangen in de winkel en daar is Iris ontzettend blij mee. “Het is fijn om de mensen weer in de winkel te zien en om écht contact te kunnen hebben met mensen” deelt iris. 

  Lees verder
Showing 1 to 12 of 45 (4 Pages)