By Bakker is een sfeervolle modezaak in Ede waarbij service, feel-good en oprechte aandacht centraal staan. In onze winkel vind je veel trendy & leuke merken. We staan voor kwaliteit, fijne pasvormen en een stralende glimlach. We willen dan ook graag dat jij met een goed gevoel de deur uit gaat. Shoppen bij By Bakker is écht een momentje voor jezelf!

Online willen we de service ook zo fijn mogelijk maken voor jou. We zijn een eenmanszaak en dat maakt soms dat onze website niet te vergelijken is met die van grote ketens. We waarderen het ontzettend dat je bij ons zou willen bestellen & daarom is de verzending bij ons altijd gratis!

Op onze site vind je veel foto's van de producten zoals ze er op de hanger uitzien. Ben je benieuwd hoe een item zit of hoe de maat valt? Kijk even bij ons op Facebook of Instagram, maar je mag ook altijd een bericht sturen via WhatsApp (06-16083566) of ons even bellen via (0318 412170) om persoonlijk advies te krijgen over jouw favoriete item(s) uit de webshop. 

We zijn er voor jou & denken graag met je mee!