By Bakker is een damesmode zaak in hartje Ede. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht vinden we ontzettend belangrijk. Tijdens een bezoek aan By Bakker kun je dan ook echt even ontspannen. Bekijk en pas onze collectie op je gemak, terwijl een persoonlijke barista een heerlijke cappuccino of kop thee mét bonbon voor je maakt.

Winkelen bij By Bakker is écht even een momentje voor jezelf. 

Voor winkelend publiek zijn we geopend tussen op maandag van 13.00 tot 17.30, dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 en zaterdag van 9.30 tot 17.00. We zorgen ervoor dat er dan maximaal 10 mensen (inclusief personeel) in de winkel zijn. 

Winkel in alle rust: boek nu jouw Personal Shopping Experience

We vinden het belangrijk dat je op een veilige, comfortabele manier bij ons kunt winkelen. Daarom bieden we Personal Shopping Sessies aan. 

Zo'n Personal Shopping Experience is gratis te boeken. Je hebt dan de winkel en een mode adviseuse een uur lang bijna helemaal voor jezelf. Op die manier kun je op een veilige manier in alle rust met aandacht winkelen. Ook is er ruimte voor 1-op-1 stijladvies en persoonlijke service zoals het aangeven van de juiste maten en suggesties voor het maken van combinaties.

Tijdens deze sessies nemen we de voorgeschreven (hygiëne)maatregelen in acht. Zo houden we 1,5 meter afstand - dat vinden we lastig want we houden zo van fröbelen, maar dat mogen we helaas niet doen -, staat er desinfectiemiddel bij de ingang en kan de pin voor betaling gedesinfecteerd worden. Daarnaast wassen wij uiteraard regelmatig onze handen! 

Personal Shopping sessies kunnen op maandag tot en met vrijdag geboekt worden tussen 9.00 uur - 11.00 uur, 16.00 uur tot  17.00 uur en zaterdag tussen 9.00 en 11.00.
Private Shopping sessies kunnen elke werkdag om18.00 en 19.00 geboekt worden. 

Kom in alle rust passen en ontvang 1-op-1 service. Kijk direct in onze agenda en boek je plek! 

Latest posts