Lijst van producten op merk 100% leuk

Een kleine attentie kan zorgen voor een grote glimlach en dat is ons doel. 100%LEUK laat zien hoe je van niets iets kan creëren en impact kan hebben op je omgeving. Je vindt een boodschap in elke attentie, of het nu gaat om een verjaarscadeautje of een attentie om iemand een hart onder de riem te steken, om te laten weten dat je iemand waardeert of als een bedankje. Het maakt niet uit wat het moment het is, 100%Leuk heeft het!

Deze blij makers zijn stuk voor stuk met liefde bedacht door een 100% leuk team. Geschenken van goede kwaliteit en met een eigen verhaal. Leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Verras dus mooie mensen zoals je vader, moeder, opa, oma, zus, broer of juf met een cadeaupakket. Zeg eens op een originele manier gefeliciteerd. Of geef je buurvrouw een aardigheidje of een compliment. Met een leuk cadeau laat je zien dat je iemand waardeert, dankbaar bent of van hem of haar houdt. Maar jezelf verrassen mag natuurlijk ook; pak eens lekker een momentje voor jezelf.

Originele cadeaus 

Ben je op zoek naar een origineel leuk cadeau? Een persoonlijk cadeau met een leuke boodschap? Stop dan met zoeken! Deze pagina staat vol met inspiratie voor lieve cadeaus, grappige cadeaus, bedankt cadeaus, verjaardagscadeaus, Valentijns cadeaus, Moederdag cadeaus, Vaderdag cadeaus, geboorte cadeaus, kerstpakket cadeaus en ga zo maar door. Voor elk moment is er een geschenk die 100 procent leuk is!

Leerplek

100%LEUK mag zich met trots een van de leerplekken van Sterk@werk noemen. Sterk@werk is als initiatief opgezet vanuit het idee dat juist mensen met een beperking meer mogelijkheden moeten krijgen om zich verder te ontwikkelen. Jongeren die na school nog zeker niet uitgeleerd zijn en in de praktijk nog veel mogelijkheden en motivatie hebben om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Dit geweldige team leukerds zorgt ervoor dat de producten worden klaargemaakt voor de verkoop, want ze vullen de snoep flessen, blikjes, cadeaupakketten, maken voetenbadjes en knopen onze zepen. Kortom een samenwerking waar wij iedere dag blij van worden!

Er zijn 25 producten.

Item 1-20 van 25 in totaal item(s)