Lijst van producten op merk Poools

 

Poools kleding bij By Bakker - Vanuit een monumentaal klooster te midden van de uiterwaarden ontwerpt een enthousiast team de collecties van Poools. Een creatief team dat trends op de voet volgt en weet wat vrouwen echt belangrijk vinden. Het team bestaat namelijk voor 100% uit ervaringsdeskundigen; vrouwen! Seizoen op seizoen biedt Poools een prachtige collectie waarbij comfort net zo hoog in het vaandel staat als trends. Dit is terug te zien in de vrouwelijke pasvormen en doordachte materiaalkeuzes. Daarom zijn wij heel blij dat dit merk in de winkel hangt!Stoer en vrouwelijk

Als we het hebben over signature style, dan is dat bij de dameskleding van Poools stoer en vrouwelijk. Zoals je van een team vol vrouwen mag verwachten is er veel oog voor detail en zijn alle items met aandacht samengesteld. We hadden het net al even over doordachte materiaalkeuzes die uitermate geschikt zijn voor vrouwen. Dat blijkt uit de elastische materialen die veel worden toegepast. Wij vrouwen weten; dat zit gewoon heerlijk!

Poools kleding bij By Bakker

Wij worden ontzettend blij van Poools. We merken dat de pasvormen goed aansluiten bij wat hedendaagse vrouwen zoeken in kleding. De trends worden altijd op een mooie manier uitgewerkt; we zien dan ook dat onze klanten dit kunnen waarderen. De combinatie van stoer en vrouwelijkheid zorgt ook voor veelzijdigheid. Een formele outfit maak je in een handomdraai geschikt voor vrijetijd en vice versa!

De perfecte look

De perfecte look laat je stralen. En als jij straalt kun je de wereld aan. Bij By Bakker willen we juist daar een steentje aan bijdragen. Je zo goed mogelijk helpen bij het vinden van de juiste items en het maken van combinaties waarin JIJ gaat stralen. Voor ons is het een goede dag als jij met een glimlach op je gezicht onze (web)winkel hebt verlaten en we je hebben kunnen inspireren.

Er zijn 158 producten.

Item 1-20 van 158 in totaal item(s)