Vacature: Mode-adviseur 45 + in Ede (± 22 uur per week)

Over jou…

We zijn op zoek naar een dame die al wat verkoopervaring in de damesmode heeft en toe is aan een volgende stap in haar carrière. Belangrijk vinden we de ‘hospitality-mentaliteit. We vinden het belangrijk dat klanten zich welkom voelen en de By Bakker beleving meekrijgen. Jij weet precies hoe je dat kunt doen. Uiteraard luister je goed naar de wensen van de klant en kun je ze op basis daarvan goed adviseren. Dat je passie voor mode hebt én je liefde voor mode kunt delen met klanten is ontzettend belangrijk. Verder werk je zelfstandig, ben je leergierig en ben je flexibel inzetbaar. Ook denk je mee over het maken van foto’s en video’s voor de website en onze social media kanalen.

Over By Bakker

By Bakker is een damesmode zaak in het middensegment. Onze missie is om vrouwen écht te laten stralen. Dit doen we niet alleen door ze goed te adviseren als het gaat om kleding, maar ook door ze echt even een moment voor hunzelf te gunnen. We vinden gastvrijheid en persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk. Tijdens een bezoek aan By Bakker is het belangrijk dat klanten echt even ontspannen. Een persoonlijke barista verzorgt een heerlijke cappuccino of thee met een bonbon. Naast damesmode verkopen we ook accessoires en heerlijke WoodWick kaarsen.

In de ruime winkel (180 m2) met 12 merken in het assortiment,  zowel tijdloze als trendy items, kun je klanten áltijd voorzien van gedegen kledingadvies. By Bakker is opgericht door Mariëlle Bakker. In 2015 heeft zij haar droom nagejaagd om een eigen damesmode zaak op te zetten om haar eigen visie op damesmode vorm te kunnen geven. By Bakker zat eerst in Renkum en is in 2017 verhuisd naar een prachtig verbouwd industrieel pand in hartje Ede. Het By Bakker team bestaat in totaal uit 4 personen.

Wat vragen we

  • Werk- en denkniveau mbo 3/4 met een opleiding in textiel of Retail;
  • Aantoonbare werkervaring (min. 5 jaar) in een soortgelijke functie
  • Hospitality-mentaliteit met oog en aandacht voor de klant
  • Je kunt zelfstandig werken en bent flexibel
  • Je functioneert goed onder druk
  • Je hebt passie voor damesmode

Wat bieden we

  • Een uitdagende functie met veel vrijheid
  • Een fijne werkplek in hartje Ede
  • Salaris en voorwaarden conform CAO fashion
  • Personeelskorting

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Stuur een e-mail met je cv, motivatie en een recente foto naar bybakker@outlook.com. Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Mariëlle Bakker via Bybakker@outlook.com.