Lijst van producten op merk Smashed lemon

Smashed Lemon

Sappig, pittig en ongebruikelijk. Smashed Lemon ademt het in alles wat ze doet. Elk stuk uit de collectie is ontworpen als echte eye-catcher. De vrouwen die anders durven zijn, ervan houden om erop uit te gaan en het liefst dansend door het leven bewegen voelen zich het meest comfortabel bij de items van Smashed Lemon. Smashed Lemon is een Fashion brand van Nederlandse bodem. Al sinds 2007 staan zij erom bekend de trendy vrouw te voorzien van mooi uitgesneden kleding met opvallende prints en kleurrijke collecties. Sinds jaar en dag hebben we jurken en jassen van Smashed Lemon in onze collectie. De afgelopen jaren hebben we ook broeken en jumpsuits van dit merk in de winkel gehangen. Wat een rode lijn is door alle ontwerpen is de pasvorm. Alle kledingstukken vallen aangesloten, waardoor het vrouwelijke figuur mooi uitkomt. De opvallende prints beperken zich niet alleen tot de trendy dierenprints. Denk ook aan bloemenprints, waarbij de zachtheid van de bloemen benadrukt wordt in combinatie met passende gewaagde kleuren. Of geometrische prints die voorzien zijn van een vleugje retro. Dit zijn ogenschijnlijk hele verschillende stijlen, maar het is de artiesten van Smashed Lemon gelukt om hier een consistent geheel van te maken.

Smashed Lemon bij By Bakker

Wij hebben Smashed Lemon toegevoegd aan onze collectie omdat het een perfecte aanvulling is op de andere merken die we voeren. De prints en pasvormen zijn namelijk ‘edgier’ dan de meeste merken die we voeren. Daarnaast houden we van veelzijdigheid. Door het toevoegen van Smashed Lemon shop je bij ons met gemak een outfit die je formeel kunt dragen naar het werk maar ook casual kunt doordragen naar een verjaardag van een vriendin of avondje uit.

De perfecte look

De perfecte look laat je stralen. En als jij straalt kun je de wereld aan. Bij By Bakker willen we juist dáár een steentje aan bijdragen. Je zo goed mogelijk helpen bij het vinden van de juiste items en het maken van combinaties waarin JIJ gaat stralen. Voor ons is het een goede dag als jij met een glimlach op je gezicht onze (web)winkel hebt verlaten en we je hebben kunnen inspireren.

Er zijn 30 producten.

Item 1-20 van 30 in totaal item(s)