Lijst van producten op merk Smashed lemon

Smashed Lemon is een Nederlands modemerk, gestart in Amsterdam in 2007. Bekend is Smashed Lemon om hun opmerkelijke prints en kleurrijke collecties die door de jaren heen een sterke en energieke karakteristieke uitstraling gekregen. Door complete collecties te ontwerpen die zowel prints als effen kleurstukken presenteren, hebben we voor elke vrouw een assortiment ontwikkeld om de perfecte outfit te kunnen combineren voor elke gelegenheid en stemming! Van een casual outfit naar een prachtige avondlook, heeft Smashed Lemon ervoor gezorgd dat onze collecties alles bevatten wat de moderne vrouw van vandaag wil in haar garderobe.

Met een scherp oog voor vrouwelijke details en een streven naar de perfecte pasvorm, presenteren wij u een geweldige prijskwaliteit in elke seizoenscollectie.
Als modebedrijf zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu en de samenleving. Om deze reden volgen we onze productiecyclus en omstandigheden op de voet. Wij controleren het productieproces in onze fabrieken, gevestigd in China en Turkije en zodat ze voldoen aan onze veiligheidsnormen, met betrekking tot de rechten en de gezondheid van de werknemers,

De relatie met onze leveranciers is bijzonder goed, we doen geen massaproductie dus we werken voornamelijk met kleinere familiebedrijven. In China hebben we ons eigen kantoor in Guangzhou met lokale medewerkers, die het hele jaar door onze productiecentra bezoeken en regelmatig inspecties uitvoeren met als doel ervoor te zorgen dat alle processen, faciliteiten en arbeidsomstandigheden voldoen aan onze normen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Veel van onze leveranciers zijn BSCI-gecertificeerd of hebben het SEDEX GLOBAL-certificaat Sedex is een wereldwijde non-profitorganisatie: het grootste samenwerkingsplatform om verantwoordelijk productiebeleid in de toeleveringsketen te delen.

In meer dan 30 jaar productie heeft onze aandacht voor risicomijdend management ons beschermd tegen grote verstoringen. We hebben certificering voor Business Social Compliance Initiative en werken met BSCI-gecertificeerde productieplannen. Met veel respect voor arbeidskrachten, factoren die van invloed zijn op het milieu, relaties met leveranciers en gelijke kansen, geloven we dat we het goede voorbeeld blijven geven in de markt. 

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)