Lijst van producten op merk Olsen

08-31-20-BOHO_VIBES-Hero-Image_-_1200x460_-_300ppi_1400x.jpg

‘Easy-to-wear’ en tegelijk fashionable. Dáár staat Olsen bekend om. Het merk valt in de smaak bij onze gasten vanwege de fijne vrouwelijke pasvormen en de kwaliteit. De collecties van Olsen zijn altijd helemaal up to date als het gaat om de laatste trends. 

Voor de moderne vrouw

In de winkel zien we dat Olsen in de smaak valt bij de moderne vrouw die op zoek is naar een combinatie van trendy en comfortabel. Items en combinaties van Olsen maak je in een handomdraai geschikt voor een andere gelegenheid. Of je nu nu van formeel naar informeel gaat of andersom. 

Prachtige details 

It’s all in the details, en dat geldt zeker voor de collectie van Olsen. Het gaat niet alleen om tot in de puntjes uitgewerkte prints of mooi vormgegeven items, maar ook om kwalitatief goede afwerking. Al met al zijn de items van Olsen welkome aanvullingen voor je garderobe, omdat je ze goed door kunt combineren.  

Olsen bij By Bakker

In de filosofie van Olsen ligt de focus op de schoonheid van de vrouw, van binnen en van buiten. Dat past helemaal bij By Bakker. Elke keer wanneer we nieuwe stukken van Olsen binnenkrijgen verschijnen er weer big smiles op onze gezichten. Het merk is altijd goed te combineren met de andere merken die we voeren, daar worden we heel blij van! 

De perfecte look

De perfecte look laat je stralen. En als jij straalt kun je de wereld aan. Bij By Bakker willen we juist daar een steentje aan bijdragen. Je zo goed mogelijk helpen bij het vinden van de juiste items en het maken van combinaties waarin JIJ gaat stralen. Voor ons is het een goede dag als jij met een glimlach op je gezicht onze (web)winkel hebt verlaten en we je hebben kunnen inspireren. 

Er zijn 27 producten.

Item 1-20 van 27 in totaal item(s)